Standaard- en Latindansen

Wat dacht je van een pittige Latijns-Amerikaanse of een sierlijke standaarddans? Een tango, wals, slow foxtrot, quickstep, samba, jive, paso doble, cha-cha-cha, of een sensuele rumba en discoswing… Het kan er allemaal! Ook een stevige rock’n roll, een mambo of een salsa of andere modedansen.

Geen enkel dansfeest is nog vervelend. Niet alleen beginners komen aan hun trekken, er zijn ook cursussen voor tweede-, derde- en vierdejaars en vierde+. Je leert er heel wat variaties bovenop de basispassen. Professionele lerarenduo’s staan garant voor goed leren dansen. Zij zijn gediplomeerde erkende BULDO-dansleraren.

Geen les tijdens de schoolvakanties. Alle lessen gaan door onder leiding van Guido en Isabelle De Smet-De Wispelaere in onze nieuwe zaal, gelegen Oude Gaversesteenweg, 99A te Merelbeke. Via regelmatig terugkerende oefenavonden gedurende het ganse dansseizoen, kan je de aangeleerde pasjes verder inoefenen.

 

Oefenavonden (20u – 24u):   Zie kalender (lidkaart vereist)


 

Lesdagen: op dinsdag 1ste beginners (20u) en 3de jaar (21u10)

                  op donderdag 4de jaar (20u) en 2de jaar gevorderden  (21u10)

                  op vrijdag 2de jaar (20u)

                  op zondag 5de (16u30) en 6de jaar (17u40)

                  Partydans (lijndansen) op donderdagen en vrijdagen telkens om 19u

Voor data zie kalender.


Voor info: 
E-mail: eric.de.pelsmacker@telenet.be; guido.de.smet2@telenet.be

         

 Op elk feest wordt gedanst en kan jij “DE STER OP DE DANSVLOER” zijn! Reeds na de eerste lessen voel je die zelfzekerheid groeien en krijg je dat heerlijke gevoel van zelfcontrole. Ook je conditie vaart er wel bij. Bovendien ontmoet je nieuwe mensen met dezelfde dansinteresse… Medante, de dansschool voor alle leeftijden en voor iedereen!


Kalender

Meer info

Fotoalbum

Meer info